Binnenkort mijn podcast: onder andere over eetproblemen

Binnenkort podcast uitzendingen over het overwinnen van eetproblemen en van andere blokkades in het leven door middel van bewustzijn.

Parallel aan het werken aan de promotie van mijn boek,ben ik bezig met de sprinter van de Podcast Masters Academy van Mirjam Hegger,om mijn eigen podcast kanaal te maken NL">– elke ochtend via Zoom en zelfstudie.

De titel van mijn podcast wordt: ‘Achter de wolken schijnt de zon.’ De podcast afleveringen zullen gaan over het overwinnen van blokkades door middel van bewustzijn.

Blokkades die aan de orde zullen komen zijn, eetproblemen, depressie, stress, slaapproblemen en relatieproblemen met partner, ouders of kinderen.

Ik vind het leuk om zoveel nieuwe dingen te leren – kennis over microfoons en koptelefoons, over interviewtechnieken, geluidsbewerking, het uitzoeken van muziek en het bewerken daarvan. En dat zijn
dan nog maar een paar onderwerpen.

Op de foto’s kun je zien wat ik allemaal doe om de ruis minimaal te maken: ik zit onder mijn dekbed en hang dekens op om de achtergrondgeluiden te absorberen. Wist je dat veel podcast makers in een klerenkast gaan zitten voor dat doel?

Na de lancering van mijn podcast (mijn streven is aan het eind van de eerste week van februari) kijk ik ernaar uit om elke week een aflevering aan te bieden. Ik houd van praten en vertellen, en met stem en stilte over te kunnen dragen wat ik waardevol vind in het leven.

Er zullen solo uitzendingen zijn en ook interviews met anderen.

Naast de social media verwelkom ik je straks heel graag op mijn podcast kanaal!

Voor iedereen met een eetprobleem: nadat ik mijn eetstoornissen te boven was gekomen, kwam er zoveel creativiteit in mij vrij. Ik wens jou dat ook! Al die creativiteit zit nu al in je.

Je bent straks van harte welkom bij de afleveringen over eetproblemen.

Wil je op de hoogte blijven, abonneer je dan op mijn tweewekelijkse nieuwsbrief:
http://www.genietenvanmeditatie.nl/nieuwsbrief.html

Warme groeten van Modita

* * *


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Binnenkort mijn podcast: onder andere over eetproblemen

Corona en de toename van eetproblematiek

De stille hel van de eeststoornis

Wil je me helpen om mensen met een eetstoornis te helpen?

Wil je me helpen het boek 'Honger naar Vervulling' nog meer in de wereld te zetten?

Er is een uitweg uit de eetstoornis