Ook 'falen' bij een eetstoornis is alleen maar een richtingaanwijzer

Elk ‘falen’ is alleen maar een richtingaanwijzer, en dat geldt ook voor 'falen' in de vorm van het weer hebben van een eetbui.

Ik ben al twee volle dagen bezig met het uploaden
van mijn podcast. Omdat diverse platforms om de podcast te kunnen beluisteren
(Itunes en Google podcast) de code die ik daar invoer niet pakken.

Ik heb enorm veel bestudeerd, heb vele Youtube
filmpjes geraadpleegd en allerlei foto comprimeer methodes gebruikt om de foto
voor de podcast op het juiste formaat te krijgen.

Vandaag krijg ik weer hulp van Apple podcast, die samen met mij alles in mijn Mac computer doorzoeken om te vinden waar het euvel zit.

Mijn ogen staan op steeltjes vanwege het intense kijken naar het scherm. Maar: ik vind het geen verloren tijd. Ik zie elke mogelijkheid die niet werkt als iets wat me toch weer dichterbij de oplossing
brengt.

Er waren uren dat ik dacht: O, wat is dit veel! Maar ik ging niet zitten in: ‘dit gaat nooit lukken’ maar vormde dat om in: ‘wat kan ik nog meer proberen?’

Niets in het leven is mislukt… elk ding dat zogenaamd verkeerd gaat, geeft aan dat je weer een andere richting op moet gaan. Dus elk ding dat ‘verkeerd’ gaat is een richtingaanwijzer.

Ik vind zo mooi het uithoudingsvermogen van Thomas Edison: die heeft drieduizend theorieën ontwikkeld om elektrisch licht te ontwikkelen. Niemand begreep dat hij doorging. Drieduizend keer vond
men dat hij faalde. Maar hij zelf zag elk falen als weer een stapje dichterbij zijn gloeilamp! En nu maken wij daar dankbaar gebruik van!

Ik houd je op de hoogte: mijn gloeilamp: mijn podcast, waarin ik ook over eetproblemen spreek, interviews opneem met psychologen en ervaringsdeskundigen en over mijn boek 'Honger naar Vervulling' vertel, is heel dichtbij!!!

* * *


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Ook 'falen' bij een eetstoornis is alleen maar een richtingaanwijzer

Corona en de toename van eetproblematiek

De stille hel van de eeststoornis

Wil je me helpen om mensen met een eetstoornis te helpen?

Wil je me helpen het boek 'Honger naar Vervulling' nog meer in de wereld te zetten?

Er is een uitweg uit de eetstoornis