Podcast meer dan duizend downloads gepasseerd

Mijn Nederlandse Podcast ‘Van Pijn naar Zijn’ - waarin ook diverse afleveringen over eetproblemen zijn opgenomen - heeft nu al 1085 downloads, terwijl ik er pas half maart mee gestart ben.
De podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast, Stitcher en Podbean.

Ik ben zo dankbaar voor de verbinding met mijn luisteraars en voor de prachtige feedback, die ik hieronder deel:

* * *
Van Pijn naar Zijn

“Fijne podcast. Modita vertelt op een prettige manier haar verhaal. Ik vond het zeer boeiend en ik denk dat dit mensen een ander perspectief kan geven op hun eigen leven en de strubbelingen die op je pad kunnen komen.”
- Quindaaa

* * *
Mooi bedankt Anita

“Na het luisteren van jouw podcast heb je mijn interesse helemaal! Ik herken veel, vooral het onderliggende. Het niet goed bij boosheid komen, het aanpassen aan anderen. Ben al een eind op weg met mijn 52 jaar maar heb ook nog wat te halen! Inspirerend jouw podcast. Ik heb het idee dat je precies benoemt waar het om gaat.”
- vetkrachtig

* * *
Waardevol, eerlijk, on…

“Een eerlijke, toegankelijke podcast met waardevolle, direct bruikbare handvatten om van pijn naar zijn te gaan. Dankjewel.”
- Zita Esther

* * *
Waardevolle podcast

Hele waardevolle podcast van Modita. Modita inspireert met haar rustige manier van spreken over de door haar afgelegde weg van pijn naar zijn. Zij deelt over haar eigen zoektocht en doorleefde ervaring en biedt hiermee ruimte voor eigen groei, bewustzijn, hoop, zingeving, liefde, wijsheid en levensgeluk. Dank Modita!
- Annemieke Caroline

* * *
Indrukwekkend en inspirerend

“Wauw! Echt fijn om naar deze podcast te luisteren!! Wat vertel je mooi en in begrijpelijke taal. En ook mooie voorbeelden. het wordt tijd dat ik jouw website eens ga bezoeken. Ik ben wel geïnteresseerd in familieopstelling. Ik zeg: ga zo door Modita! Ik kijk uit naar je volgende aflevering(en)..
- LéonieLiset

* * *
Van pijn naar zijn

“Dag Modita, dank voor deze heldere uitleg en beleving. Ik zit nu prima in mijn vel maar ken zeker de ervaring van het naar boven laten komen en uithuilen van diepe pijn. Pijn die ik steeds minder ben gaan analyseren. Enkel voelen en leven. Gewoon in mijn eentje met muziek en in die tijd ook wel eens met een flesje wijn of in een veilige setting met anderen. Ik wens je veel succes en plezier met het vervolg.
- Groet, Mieke van Schijndel

* * *
van Pijn naar Zijn

“Dag Modita
Via de iPhone kan ik je volgen met je podcast. Hier heb ik nog geen mening over kunnen vormen. Wel over het boek ‘DEPRESSIE, een opstap naar geluk.’
Dit boek draagt voor mij bij dichter bij mijn Zijn te komen. En zeker je ervaringen met Osho’s meditaties. Die met name actieve meditaties waren en zijn voor mij van grote waarde. Zo dankbaar dat Osho in mijn leven is. En dat is waarschijnlijk de herkenning die ik bij jou ervaar en voel. Via alle sociale media volg ik je en het is een groot GOED om dit te doen.
Ben dus erg nieuwsgierig naar de Podcast. Vanuit het hoge noorden een virtuele
hug.”
- van Nilaya

* * *
Als jij ook feedback wilt geven, dan kan dat als je een iPhone hebt en mijn podcast ‘Van Pijn naar Zijn’ opzoekt bij Apple Podcast. Als je dan naar beneden scrolt, vind je ‘reviews’. Je kunt dan het aantal sterren geven die je toe wilt kennen en feedback schrijven. Ik zie die dan pas na ongeveer 4 dagen. Dus fijn als je mij ook een mailtje wilt sturen (info@genietenvanmeditatie.nl) met de feedback die je gegeven hebt, dan zie ik die meteen. Het mag ook anoniem hoor!

Dankjewel. Jouw feedback maakt de podcast beter zichtbaar voor anderen.

* * *
Klik hier om het filmpje te zien waarin ik met mijn dans mijn podcast vier.

* * *


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Podcast meer dan duizend downloads gepasseerd

Corona en de toename van eetproblematiek

De stille hel van de eeststoornis

Wil je me helpen om mensen met een eetstoornis te helpen?

Wil je me helpen het boek 'Honger naar Vervulling' nog meer in de wereld te zetten?

Er is een uitweg uit de eetstoornis